Om oss

Mörbylånga Begravningsbyrå

Vi har funnits på Öland sedan 1966. Vi känner både platsen och människorna som bor här, vilket hjälper dig att känna trygghet i en svår stund.

Med kunskap om allt som rör begravningar kan du tryggt vända dig till oss för att få hjälp att utforma ett personligt avsked. Vi hjälper dig genom hela processen, från planering av ceremoni och minnesstund, till musikval, begravningsblommor, utformning av dödsannons och val av gravsten.

Att vi har funnits så pass länge på Öland har gett oss en stark lokal förankring. Vi känner helt enkelt ett personligt engagemang för människorna här i trakten. Med hög servicegrad och lyhördhet gör vi allt för att du ska kunna skapa ett personligt avsked. Du kan alltid vända dig till oss, i både små och stora frågor.

Hos oss får du också hjälp med förvaltning av dödsbo, bouppteckning, arvskifte och andra familjejuridiska frågor, tack vare vår systerbyrå Verahill.

Varmt välkommen!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.

 

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF