Om oss

Mörbylånga Begravningsbyrå

Vi har funnits på Öland sedan 1966. Vi känner både platsen och människorna som bor här, vilket hjälper dig att känna trygghet i en svår stund.

Med kunskap om allt som rör begravningar kan du tryggt vända dig till oss för att få hjälp att utforma ett personligt avsked. Vi hjälper dig genom hela processen, från planering av ceremoni och minnesstund, till musikval, begravningsblommor, utformning av dödsannons och val av gravsten.

Att vi har funnits så pass länge på Öland har gett oss en stark lokal förankring. Vi känner helt enkelt ett personligt engagemang för människorna här i trakten. Med hög servicegrad och lyhördhet gör vi allt för att du ska kunna skapa ett personligt avsked. Du kan alltid vända dig till oss, i både små och stora frågor.

Hos oss får du också hjälp med förvaltning av dödsbo, bouppteckning, arvskifte och andra familjejuridiska frågor, tack vare vår systerbyrå Verahill.

Varmt välkommen!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.

 

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten.

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF