Välkommen till din
begravningsbyrå i Färjestaden

Färjestaden

Mörbylånga Begravningsbyrå Färjestaden

När någon nära eller kär går bort upplever många att tiden stannar. Ändå måste beslut fattas och det kan vara svårt att veta var man ska börja. På Mörbylånga Begravningsbyrå i Färjestaden hjälper vi dig med planeringen och vägleder dig i alla delar av begravningen. Det kan t ex vara val av kyrka eller annan plats, kista, urna, blommor, dödsannons och minnesstund. Tillsammans skapar vi ett personligt avsked och ett fint minne.

Varmt välkommen!

0485-404 67
Om oss

Mörbylånga Begravningsbyrå Färjestaden

Vi har funnits på Öland sedan 1966. Vi känner människorna här, en relation som hjälper dig att känna trygghet i en svår stund.

Med kunskap om allt som rör begravningar kan du tryggt vända dig till oss för att få hjälp att utforma ett personligt avsked. Vi hjälper dig genom hela processen; från planering av ceremoni och minnesstund, till musikval, begravningsblommor, utformning av dödsannons och val av gravsten.

Att vi har funnits så pass länge på Öland har vi gett oss en stark lokal förankring. Vi känner helt enkelt ett personligt engagemang för människorna här i trakten. Med hög servicegrad och lyhördhet gör vi allt för att du ska kunna skapa ett personligt avsked. Du kan alltid vända dig till oss i små och stora frågor.

Hos oss får du också hjälp med förvaltning av dödsbo, bouppteckning, arvskifte och andra familjejuridiska frågor, tack vare vår systerbyrå Verahill.

Vi är en filial till Mörbylånga Begravningsbyrå och har öppet efter överenskommelse.

Varmt välkommen!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.

Ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
This field is for validation purposes and should be left unchanged.